Garantie si retur

Terapievertebrala.ro isi doreste sa fie un partener cat mai loial si de incredere pentru clientii sai astfel ca va propune conditii foarte avantajoase de garantie si eventual de retur pentru produsele care nu satisfac criteriile dvs.

Garantia oferita de noi este conform legislatiei romane in vigoare si acopera defectele de fabricatie initiale sau aparute pe durata functionarii produsului in termenele specificate pe certificatele de garantie.
Conditii de garantie:

Garanţia produselor se acorda in termenul specificat incepand cu data facturarii.
Produsul achiziţionat beneficiază de garanţie si service pe perioada specificata in condiţiile respectării regulilor de instalare, utilizare, manipulare si transport prevăzute in manualul produsului. Fabricantul garantează produsul împotriva defectelor de fabricaţie si de material si in condiţiile respectării specificaţiilor si modului de lucru prezentate in manualul, pe perioada mai sus stabilita cu începere de la data cumpărării de către utilizatorul final. In timpul perioadei de garanţie producătorul îşi rezervă dreptul de a repara sau înlocui subansamblul care se dovedeşte a fi defect.
Garanţia acoperă numai acele defecte care apar in exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru:
Manipularea si exploatarea neglijenta (şocuri electrice, mecanice, termice, grad ridicat de impurităţi si/sau umiditate excesiva in încăperea de lucru, aşezarea in poziţii altele decât cele descrise in manualul de utilizare, obiecte străine intrate in echipament, lichide, etc.)
Utilizarea unor consumabile altele decât cele agreate.
Intervenţii neautorizate in echipamente.
Alimentarea la alte tensiuni si frecvente decât cele prevăzute de producător.
Defectele descrise mai sus se repara in afara garanţiei si vor fi plătite de client.

La solicitarea acordării garanţiei este necesar sa se prezinte echipamentul in ambalajul original, însoţit de certificatul de garanţie, factura de achiziţie si de o prezentare detaliata a defectului constatat.
Pentru garantie, produsele trebuie expediate la adresa comunicata de furnizor. Furnizorul suporta costul expeditiei numai daca produsul este trimis cu curierul specificat de acesta.
Prevederile prezentului certificat de garanţie nu se extind si asupra consumabilelor.
Conform legislatiei clientul are dreptul sa returneze produsele achizitionate online daca aceste nu corespund dorintelor sale.

Conditii de Returnare

Daca produsul nu corespunde cerintelor, sau nu respecta specificatiile din comanda acesta poate fi returnat in urmatoarele conditii:

numai dupa anuntarea furnizorului si stabilirea cauzei de returnare
anuntarea se face in maxim 3 zile de la receptionarea coletului iar returul se face in maxim 10 zile
produsul trebuie sa fie returnat in ambalaj original nedeteriorat cu toate componentele si accesoriile si trebuie impachetat in asa fel incat sa nu sufere deteriorari pe perioada transportului.
in cazul in care produsul a fost platit suma se va returna prin banca in contul specificat de client, in maxim 10 zile de la receptionare, numai daca s-au respectat conditiile de mai sus.
Drept de retur în 14 zile calendaristice, valabil doar pentru persoane fizice.